Aquest diumenge 9 va tenir  lloc una lluïda inauguració del mercat de pagès al Parc de Torreblanca. L’afluència de públic ha estat molt àmplia, amb un públic familiar provinent principalment del municipis de l’entorn del parc, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat

[dropcap color=”#3336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls paradistes van manifestar la seva satisfacció per aquesta estrena que fa pensar en un futur il·lusionant. Això fa preveure l’encert de la creació d’un nou mercat de pagès a la comarca.

El de Torreblanca arriba després dels de Santa Coloma de Cervelló, el Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, ja molt consolidats.

La iniciativa de portar-lo al Parc de Torreblanca ha estat promoguda principalment pel Consorci del Parc Agrari i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, i també hi han participat els ajuntaments dels tres municipis que comparteixen el parc i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Així doncs, el mercat tindrà inicialment 7 parades on els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat vendran cada diumenge, entre les deu del matí i les dues de la tarda, directament i sense intermediaris, els seus productes de temporada.

L’objectiu del Mercat de Pagès és oferir al consumidor producte fresc, de temporada, d’alta qualitat i conreat al costat de casa, mai provinent de fora de la comarca del Baix Llobregat. El mercat també incorporarà periòdicament diferents tallers i propostes d’activitats.

A l’acte d’inauguració hi van assistir l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; el segon tinent d’alcalde de Sant Just Desvern, Pere Orriols; la regidora del programa de persones amb discapacitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Carme Mascarell, Cinta Daudé, regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, i Miquel Comino Haro, conseller comarcal de Política Territorial i Joventut.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here