Després de l’èxit de la seva primera edició, aquest cap de setmana arriba la 2a Fira del Vi i del Cava de Vallirana, que tindrà de nou com a escenari la Rambla de la Sobirania on s’hi trobarà tant una mostra de la producció vinícola, en especial del Penedès, com de la restauració local

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er a aquesta edició 2013 hi ha algunes novetats, la majoria sorgides de l’experiència de l’any passat, quan es va posar en marxa la iniciativa. Està previst repartir els estands en dos pavellons temàtics com seran, d’una banda, els cellers, i, d’una altra, la restauració, i s’habilitarà també una zona lúdica.

També s’adapten els horaris i la fira començarà i acabarà més tard que l’any passat i, alhora, s’intentarà pal·liar l’efecte del sol amb estructures que donin ombra a la Fira, tant als expositors com als visitants.

Com ja va succeir l’any passat, al voltant de la Fira s’organitzaran diverses activitats per dinamitzar la mostra. En propers dies es farà públic el programa complet de la Fira.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here