L’1 de juliol de 2013 se celebra el centenari del naixement de l’escriptora, poetessa, traductora i lexicògrafa baixllobregatina

Ampliable

Avui a les onze del matí,  estava prevista la presentació, a la Sala Puig i Cadafalch de l’IEC (carrer del Carme, 47), de totes les activitats previstes en el marc de la commemoració de l’Any Joana Raspall, poeta, narradora, autora teatral, lexicògrafa i una de les pioneres del gènere de poesia infantil a Catalunya.

En la conferència de premsa havien d’intervenir Carme Arenas, comissionada de l’Any Raspall i presidenta del PEN Català; Mariàngela Vilallonga, vicepresidenta de l’IEC; Mònica Pereña, subdirectora general del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, ciutat on Joana Raspall ha viscut sempre.

No obstant, hen rebut informacions d’última que confirmen la gairebé centenària escriptora, ha patit una lesió al fèmur que ha obligat a la seva hospitalització.

Per tant, aquesta noticia s’ampliarà en quant es faci oficial quina decisió es pendrà sobre la celebració de les diverses activitats del centenari, en el cas de que pateixin qualsevol afectació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here