Avui es presenten a la Colònia Güell, a  Santa Coloma de Cervelló, les Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat 2013, que se celebraran en el marc de les jornades europees de patrimoni

Ampliable

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui es presenta la setena edició de les Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat 2013, a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló.

Les VII Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat, se celebraran el 27 de setembre de 2013, dins del marc de les Jornades Europees del Patrimoni i sota el lema “El patrimoni cultural generador d’activitat econòmica”.

A l’acte de presentació hi assistiran regidors i regidores de cultura i promoció econòmica dels municipis de la comarca, el vicepresident de cultura i memorial democràtic del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Ivan Arcas, la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez,  l’alcalde de Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, Gerard Segú i representants de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

L’acte s’iniciarà a les 10:20h, al Centre d’Interpretació de la Colònia Güell.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here