La localitat baixllobregatina ha celebrat durant aquesta semana, i en especial durant el cap de setmana, els actes de celebració de la Festa Major amb motiu de la celebració de Sant Pere. Tot i que el gruix d’activitats s’ha concentrat entre divendres i avui, durant la setmana ja es van iniciar algunes de les activitats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]imarts va tenir lloc l’acte de cloenda de les activitats de l’Escola Esportiva Municipal, al Pavelló d’Esports, i dimecres es van fer les finals del 24è Campionat de Frontó per Parelles a les Pistes Municipals. Dijous va tenir lloc la mostra de balls de les Juventudes Rocieras d’Abrera que va oferir una mostra de final de curs i també dels alumnes de l´Escola Juan Antonio García. A la nit, va tenir lloc el concert  dels alumnes de l’Escola Municipal de Música.

Divendres al matí hi va haver activitats per als més petits com el parc d’inflables a les piscines municipals d’estiu, i a la tarda es va inaugurar l’exposició de treballs manuals i patchwork del Casal d’Avis. Després, hi va haver un espectacle familiar a la Sala Municipal i el primer concurs de Balls Populars a la plaça de Rafael Casanova.

La gran tabalada de Sant Pere va iniciar el recorregut a les 20.00h al parc de Can Morral fins a l’Ajuntament, on el pregoner de la Festa Major, el baríton Ulises Ordúñez, va donar el tret de sortida a tres dies d’intensa festa. Tot seguit el Correfoc, a càrrec de la Colla de Diables Bram de Foc d’Abrera, va enllaçar amb els actes de nit de la Festa Major Jove, amb sessió de DJ’s i l’actuació de The Papa’s & the Popo’s al parc de Can Morral, i el ball d’envelat a la plaça de Pau Casals.

Dissabte el matí va engegar amb el torneg infantil de futbol sala i la trobada d’intercanvi de plaques de cava al Centre Polivalent. Un dels actes més tradicionals de la festa és el  concert vermut que es va celebrar a les 13.00h a l’Hort de la parròquia, amb música del grup David Monné Quintet.

Avui estan previstes diverses activitats, que s’han iniciat a les 5h de la matinada, amb el concurs extraordinari de pesca, seguit del Toc de Matines de les 8h.

També es podrá gaudir durant la jornada del Torneig Infantil de Futbol Sala (9h), la Competició d’Skate (10h), el Torneig Màgic (11h), l’Inici de la II Festa de l’Adopció d’Abrera (11h), Cine Club Familiar de Festa Major (12h), la matinal castellera (12h), la trobada de Seat 600 (12h), el lliurament de premis del concurs de pesca (14h), i un llarg etc

A més, s’inaugurarà la remodelació de la Plaça de l’Església, amb una ballada de sardanes a les 18:45h. També hi haurà una xocolatada popular (18:45h), un espectacle de pallassos (19:30h), el Concurs de Mascotes d’Abrera (20h), el Ball de Nit (22h), el Castell de focs d’artifici (23h), i tancarà la darrera jornada de festa, el Ball de Cloenda (23:30h).

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here