Durant els dies 4, 11, 18 i 25 del mes de juliol, es realitzaran 4 projeccions diàries i es convidarà als assistents a una petita presentació de les propostes a l’inici de les sessions. El cicle es dinamitzarà a l’espai exterior de l’espai cultural Cèntric, oferint als espectadors i creadors de l’audiovisual un lloc de trobada on puguin compartir experiències, fer contactes entre ells i promocionar El Prat de Llobregat com a localització per a futures obres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’objectiu del festival Preview és donar l’oportunitat als nous professionals del sector audiovisual d’exhibir les seves creacions i alhora vol ser un aparador per donar a conèixer les noves tendències a través del curtmetratge. També pretén establir un contacte amb els centres formatius, expositors i professionals del sector audiovisual de manera que tinguin un espai on poder descobrir tendències, joves creatius i futurs professionals audiovisuals.

La segona edició del Preview comptarà amb un jurat estable de tres membres de reconeguda trajectòria en el món audiovisual i vinculats a la ciutat del Prat de  Llobregat. El públic tambè podrà votar les projeccions . El festival tindrà premis i reconeixements a partir de les votacions del públic i jurat. El tret diferencial que proposem al Festival de Curtmetratges és un col.loqui amb el jurat convidat al voltant de l’eix temàtic de la sessió. D’aquesta manera introduirem als assistents en les produccions que veuran a continuació.

Durant els dies 4, 11, 18 i 25 del mes de juliol, es realitzaran 4 projeccions diàries i es convidarà als assistents a una petita presentació de les propostes a l’inici de les sessions. El cicle es dinamitzarà a l’espai exterior de l’espai cultural Cèntric, oferint als espectadors i creadors de l’audiovisual un lloc de trobada on puguin compartir experiències, fer contactes entre ells i promocionar El Prat de Llobregat com a localització per a futures obres.

Les projeccions s’organitzaran al voltant d’òperes primes de realitzadors audiovisuals de les principals escoles de cinema de Catalunya. També es pretén comptar amb la col·laboració de diferents cicles de curtmetratges que ja funcionen actualment, donant cabuda a projectes més consolidats.

Consulta la programació del Festival seguint aquest enllaç.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here