Ja es pot gaudir del Festival de Teatre al Carrer de Viladecans, amb més de 80 actuacions

Ja es pot gaudir del Festival de Teatre al Carrer de Viladecans, amb més de 80 actuacions

Els carrers i places de la ciutat s’omplen al llarg de tres dies d’espectacles de tota mena amb l’inici de la 24a edició del Festival de Teatre i Animació Al Carrer. El festival comença avui a les 19 hores, amb quatre actuacions simultànies, i fins al diumenge s’hi podran veure unes 80 actuacions a l’aire lliure de 40 companyies d’arreu del món

En aquesta edició destaca la presència de les companyies Les Commandos Percu (França), Elastic (Bèlgica), Mr. Pejo’s Wandering Dolls (Rússia), les basques Hortzmuga Teatroa i Deabru Beltzak, La Industrial Teatrera o Efímer, que donaran forma a “The Dance of the dead”, un dels espectacles destacats de divendres a la nit.

Els escenaris del festival són els ja tradicionals plaça de la Vila, plaça d’Europa, el Jardí Municipal o la Rambla Modolell. A més, Atrium Viladecans tornarà a ser un escenari més utilitzant el seu exterior per als espectacles de foc i pirotècnia.

Una de les novetats d’enguany és la jornada professional que es fa divendres al matí adreçada al sector de les arts escèniques de carrer i a la qual s’han inscrit més de 100 persones. Serà un punt de trobada entre els diferents agents implicats per debatre aspectes tècnics i de seguretat, a més de ser una oportunitat perquè les companyies del festival mostrin el seu treball a la resta de professionals.

Al Carrer també estrena una nova forma de consultar la informació del festival mitjançant la realitat augmentada. Amb un smartphone i l’aplicació Layar, es podrà accedir a la capa Al Carrer 2013 que oferirà als assistents informació dels diferents escenaris, la seva programació, mitjans de transport, així com establiments de restauració o allotjaments.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt