Els carrers i places de la ciutat s’omplen al llarg de tres dies d’espectacles de tota mena amb l’inici de la 24a edició del Festival de Teatre i Animació Al Carrer. El festival comença avui a les 19 hores, amb quatre actuacions simultànies, i fins al diumenge s’hi podran veure unes 80 actuacions a l’aire lliure de 40 companyies d’arreu del món

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta edició destaca la presència de les companyies Les Commandos Percu (França), Elastic (Bèlgica), Mr. Pejo’s Wandering Dolls (Rússia), les basques Hortzmuga Teatroa i Deabru Beltzak, La Industrial Teatrera o Efímer, que donaran forma a “The Dance of the dead”, un dels espectacles destacats de divendres a la nit.

Els escenaris del festival són els ja tradicionals plaça de la Vila, plaça d’Europa, el Jardí Municipal o la Rambla Modolell. A més, Atrium Viladecans tornarà a ser un escenari més utilitzant el seu exterior per als espectacles de foc i pirotècnia.

Una de les novetats d’enguany és la jornada professional que es fa divendres al matí adreçada al sector de les arts escèniques de carrer i a la qual s’han inscrit més de 100 persones. Serà un punt de trobada entre els diferents agents implicats per debatre aspectes tècnics i de seguretat, a més de ser una oportunitat perquè les companyies del festival mostrin el seu treball a la resta de professionals.

Al Carrer també estrena una nova forma de consultar la informació del festival mitjançant la realitat augmentada. Amb un smartphone i l’aplicació Layar, es podrà accedir a la capa Al Carrer 2013 que oferirà als assistents informació dels diferents escenaris, la seva programació, mitjans de transport, així com establiments de restauració o allotjaments.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here