Borràs: “Esperem que d’aquest tema tan important no en fem un debat amb politiqueria sinó que, en el millor sentit de la política, mirem d’arribar a consensos aportant tots plegats el millor de nosaltres mateixos”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]eritxell Borràs (L’Hospitalet) i Mercè Jou (Olesa de Montserrat), diputades del grup parlamentari de Convergència i Unió, seran les representants de la federació nacionalista a la Comissió de Polítiques contra la Desocupació, que es va constituir ahir al Parlament de Catalunya.

Borràs ha remarcat la importància de la comissió, que va ser aprovada amb el vot favorable de tots els grups polítics, i per aquesta raó ha destacat que “esperem que d’aquest tema tan important no en fem un debat amb politiqueria sinó que, en el millor sentit de la política, mirem d’arribar a consensos i aportar tots plegats el millor de nosaltres mateixos”.

La diputada d’Hospitalet ha remarcat que en aquest debat, que s’ha de fer amb “serenitat”, caldrà tenir en compte que “hi ha elements i eines cabdals per a lluitar contra la desocupació que com a país no tenim perquè són competència estatal”. Per tant, “caldrà abordar aquestes mancances i veure què necessitem com a país per a fer-hi front”.

Tot i la prudència necessària en aquest tema, Borràs ha assenyalat que hi ha indicis que mostren que “les coses comencen a evolucionar de forma positiva”.  La diputada de CiU ha posat com a exemple l’evolució de les dades d’atur, que registren la millor evolució des de l’any 92 malgrat la situació dura que vivim; l’evolució del PIB industrial, que evoluciona com el d’Europa i lluny de la caiguda de l’estat espanyol, entre d’altres. Això és fruit de “la millora de les exportacions i inversions estrangeres, que estan ajudant a la recuperació”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here