El CTAC realitzarà a Molins de Rei la primera xerrada a Catalunya per explicar les claus de la nova llei d’emprenedoria

El CTAC realitzarà a Molins de Rei la primera xerrada a Catalunya per explicar les claus de la nova llei d’emprenedoria

Com afecta la nova normativa als emprenedors? Com intentar treure profit de la nova llei d’Emprenedors? Aquestes i altres qüestions s’explicaran àmpliament el proper 11 de juliol a les 19 hores a Social Talent Work Center (avinguda València, 18, Molins de Rei)

Aquest pioner centre d’ innovació social i coworking del Baix Llobregat, acollirà la xerrada que anirà a càrrec de Salvador Duarte, president de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), qui explicarà totes les claus de l’avantprojecte de llei de suport als emprenedors i a la seva internacionalització, una nova legislació que inquieta profundament al món de la petita empresa i dels emprenedors.

Aquesta serà la primera conferència que el màxim responsable de CTAC oferirà sobre la nova llei.

L’acte comptarà amb la col·laboració dels centres de promoció econòmica de Molins de Rei i de Sant Feliu de Llobregat. L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, obrirà l’acte.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt