El Consell Comarcal i INNOBAIX, en el marc del projecte innovador “Baix Llobregat: innova, crea i ocupa” posen en marxa un programa de formació d’alt creixement per a les empreses de la comarca. Aquesta iniciativa compta amb el suport i la col•laboració dels ajuntaments del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest programa de formació està adreçat a aquells empresaris i empresàries de la Comarca que impulsin dins de les seves empreses un projecte empresarial de potencial alt creixement. El programa formatiu servirà per orientar, assessorar i acompanyar a aquestes empreses, ja sigui per que tenen la intenció d’incorporar un nou producte dins de la seva cartera de serveis, ampliar una nova línia de negoci o bé expandir les activitats productives o de serveis del seu negoci.

Les empreses interessades en participar en aquesta formació hauran de formalitzar la seva sol•licitud, enviant un correu electrònic a l’adreça: altcreixement@elbaixllobregat.cat  i, posteriorment, explicar aquesta potencialitat de creixement mitjançant un formulari que el Consell Comarcal li farà arribar. Entre totes les sol•licituds rebudes es farà una selecció de les 25 empreses que participaran dins d’aquest programa de formació.

Es prioritzaran, dins les sol•licituds rebudes, aquells projectes empresarials de:

•    Empreses joves o d’altres de més recorregut, que demostrin voluntat de creixement o una reorientació empresarial significativa durant els darrers temps.

•    Empreses que pretenen en els propers anys generar potencialment nous llocs de treball.

•    Una fita orientativa en la voluntat de creixement empresarial podria ser 20 llocs de treball durant els propers 5 anys.

El programa tindrà una durada de 27 hores lectives, repartides entre 9 sessions (dimarts i dijous) de 3 hores cadascuna, durant el mes d’octubre de 2013.

El contingut del programa formatiu està estructurat en set mòduls:

Mòdul 1 : Idea i oportunitat  (Scamper)

Mòdul 2 : Màrqueting analític

Mòdul 3 : Màrqueting estratègic

Mòdul 4 : Processos

Mòdul 5 : Internacionalització

Mòdul 6 : Presentació a inversors

Mòdul 7 : Finançament d’empreses

Es pot trobar tota la informació sobre aquest programa de formació en el següent enllaç:http://empresa.elbaixllobregat.cat/altcreixement

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here