El grup d’artistes sesrovirencs Artviu ha escollit la Mediterrània com a tema de la seva nova exposició, que s’inaugura el proper 19 de juliol i que es podrà visitar durant la Festa Major

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’una mostra singular, ja que durant els dos primers dies es farà al carrer i perquè combinarà l’art amb la gastronomia.

Festa mediterrània

Mediterrània és una exposició col•lectiva que inclou obres de pintura, fotografia i escultura dels components d’Artviu i que s’inaugurarà el 19 de juliol a la plaça Xic Mateu.

Tant el dia 19 com el 20 de juliol, l’exposició tindrà un format especial amb tarannà festiu, on el visitant, a més de gaudir de l’art, podrà degustar vins, caves, tapes, montaditos i bona música en aquesta popular plaça del poble.

L’horari serà de 16.00 a 24.00 hores, el dia 19; i de 10.00 a 24.00 hores, el dia 20.

La intenció d’aquesta iniciativa és portar l’art mediterrani al carrer durant aquest dies d’estiu que coincideixen amb la Festa Major.

En canvi, del 21 de juliol al 4 d’agost, l’exposició es traslladarà a la sala municipal El Celler, on es podrà visitar de 21.00 a 24.00 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here