La mesura preveu la recol·locació d’aquests empleats de Martorell a la planta de Seat de la Zona Franca i la de Gearbox del Prat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a direcció i els sindicats de la planta de Seat a Martorell ultimen els detalls d’un possible acord que rebaixa de 571 a 427 el nombre de treballadors diaris afectats per l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal plantejat per l’empresa entre setembre i desembre d’aquest any.

La mesura plantejada per la direcció en la última reunió d’aquest dijous i demandada pels sindicats, suposa reduir l’impacte de l’expedient en 144 contractes diaris gràcies a la recol·locació d’aquests treballadors de Martorell a la plantes de la Zona Franca i de Gearbox del Prat de Llobregat, segons han confirmat a l’ACN fonts de Seat. L’acord definitiu podria signar-se en una propera reunió prevista per dilluns.

Puig posa el preacord de Seat com a exemple de la “responsabilitat social” que hi ha a Catalunya

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha valorat satisfactòriament el preacord arribat entre la direcció de Seat i els sindicats per rebaixar de 571 a 427 el nombre de treballadors diaris afectats per l’ERO temporal.

Per Puig, l’acord demostra “el nivell de responsabilitat social que hi ha a Catalunya on sindicats i empreses saben posar-se d’acord”.

“Catalunya és una de les regions que rep més inversió estrangera perquè creuen que hi ha un bon nivell de concertació i diàleg social i empresarial”, ha afegit.

D’altra banda, el conseller ha subratllat que Seat “té futur perquè ven més cotxes que mai i, fins i tot, ven més a Alemanya que alguns dels productes del propi grup Volkswagen”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here