Júlia Gutiérrez i Ariadna Cantarell, de Sant Esteve Sesrovires, formen part de l’equip campió

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a selecció catalana de voleibol infantil es va imposar el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de Seleccions. Dues de les jugadores de l’equip campió són les sesrovirenques Júlia Gutiérrez i Ariadna Cantarell. Totes dues s’han format en el Club Vòlei Sant Esteve i a l’Escola Municipal de Voleibol.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Cadets i Infantils es va disputar del 3 a 7 de juliol a Valladolid. Van participar-hi un total de 53 seleccions. Donat l’alt nombre d’equips, els partits es van jugar en dos espais diferents de la ciutat, el Pavelló Pisuerga i el Poliesportiu Lalo Garcia.

Els equips catalans van tenir un paper molt destacat ja que es van imposar en les categories cadet masculí, cadet femení i infantil femení. València, per la seva part, es va fer amb l’or en la categoria infantil masculina.

Infantil femení

L’equip infantil femení de Catalunya, del qual formen part les serovirenques Júlia Gutiérrez i Ariadna Cantarell, es va imposar amb autoritat en la final a la selecció d’Astúries per 3-0. El marcador va deixar palès la superioritat catalana amb 25-12, 25-19 i especialment amb un tercer set que va acabar amb un 25-14 a l’electrònic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here