Amb l’objectiu de millorar el servei de visites que ofereixen les Coves del Salnitre, a partir d’aquest mes de Juliol entra en funcionament un nou sistema d’ordenació de visites en franges horàries

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]’aquesta manera, els caps de setmana i festius, hi haurà tres hores fixes al matí  per a realitzar les visites a les coves: 10.45, 11.45 i 12:45 h.

Les entrades es podran seguir comprant al punt d’informació i venda d’entrades de l’Àrea d’Esplai la Salut però es pretén que els visitants coneguin l’hora en què començarà la visita, tant si ho han consultat amb anterioritat com si compren l’entrada al moment.

Els caps de setmana i festius a la tarda hi seguirà havent dues sessions de visita: a les 17 i a les 18 h.

Tot i la definició de les franges horàries de visites, es podran concretar visites per a grups en horaris a convenir.

Aquesta iniciativa s’ha acompanyat al mateix temps amb la recomanació que es  fa des de l’Oficina de Turisme de reservar prèviament les visites. D’aquesta manera es vol incentivar a dur a terme la reserva de la visita per telèfon o via correu electrònic, encara que es tracti de públic particular, ja que contribueix a la millor ordenació dels visitants i alhora ofereix un millor servei.

Els dies entre setmana del mes de juliol s’ha anat oferint una única visita a les 12 h mentre que de cara al mes d’agost l’horari establert de dimarts a divendres serà el mateix que els caps de setmana.

Per a reserves i informació cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme de  Collbató: 93 777 90 76 o bé, turisme@collbato.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here