Serà la primera manifestació convocada per la nova Comissió de la Variant. Avui  a les 10 del matí la Comissió de Treball per la Variant convoca la ciutadania a manifestar-se per reivindicar la represa de les obres de la variant de Vallirana, després que en els darrers dies s’hagi conegut la noticia del seu nou endarreriment

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es previsions d’execució de les obres de la variant han rebut una nova mala notícia quan fa pocs dies, a Madrid, des del Ministeri de Foment van confirmar que tampoc es preveu partida pressupostària per al 2015 quan, en principi, es preveia destinar-hi 20 milions d’euros.

Així ho va confirmar el director general de Carreteres, Jorge Urrecho, a l’alcaldessa de Vallirana, que es va traslladar a Madrid amb Carles Vaquero, membre i representant de la ciutadania de la Comissió de la Variant, per mantenir una entrevista amb els representants del Ministeri.

Ja estava previst que el 2014 no hi hauria pressupost, però aquesta confirmació pel que fa al 2015 fa que, en el millor dels casos, les obres no es reprenguin fins al 2016.

Davant d’aquest fet, l’alcaldessa de Vallirana va fer declaracions a diversos mitjans de comunicació on va manifestar que per al Ministeri de Foment “hi ha altres obres més prioritàries que la variant de Vallirana”. Eva Martínez va aprofitar també per animar la població a participar en la manifestació anunciada per avui, com a primer acte de protesta que s’organitza des de la Comissió de Treball per la Variant.

La manifestació consistirà a tallar la carretera, a les 10 del matí, a la rotonda d’accés a l’Institut. El punt de concentració és la rotonda d’accés a l’Institut i es tallarà el trànsit com a protesta davant la manca de resposta per part de les institucions a la demanda de finalització de les obres.

La Comissió demana la màxima participació per fer evident el malestar de la població davant la lamentable situació de la variant de Vallirana. Cal recordar que la Comissió està formada per tots els partits polítics del consistori municipal i per una representació de la ciutadania.

Aquest és el primer acte de protesta, però ja se’n preveuen de posteriors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here