Avui a les 19’30 hores davant del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat (c/ Armenteres, 35), diverses organitzacions com CCOO i ICV-EUiA, han confirmat que es concentraran per expressar el seu rebuig a les declaracions antiavortistes del Bisbe de Sant Feliu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er CCOO, el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs és una de les conquestes més importants en relació als drets de les dones i la seva contrareforma colpeja el model de societat perquè dinamita el respecte a les decisions de les dones i el principi d’igualtat.

CCOO defensa la maternitat lliurement decidida, derivada del dret al propi cos. No volen que sigui una situació sobrevinguda ni obligada per lleis restrictives. Volen que les dones puguin prendre la decisió sobre el seu embaràs i que aquesta, conscient i responsable, sigui respectada.

El sindicat defensa que l’actual llei de salut sexual i reproductiva no retrocedeixi i que l’avortament es garanteixi com una prestació sanitària més. Segons CCOO, “les dones no estem disposades a retrocedir 30 anys en els nostres drets”.

També han confirmat la seva assistència a la concentració de rebuig, ICV i Dones amb Iniciativa. Davant d’aquestes declaracions de Cortés, i de la reforma legislativa anunciada pel Ministre de Justícia, el conservador Alberto Ruíz Gallardón, ICV i Dones amb Iniciativa han manifestat  la seva “rotunda oposició a una reforma que suposa un retrocés en matèria dels drets de les dones i un intrusisme inacceptable de les doctrines ultraconservadores de la jerarquia eclesiàstica impròpies d’un estat laic”.

Per tot això i en rebuig a les declaracions del Bisbe de Sant Feliu, CCOO, ICV i Dones amb Iniciativa del Baix Llobregat fan una crida a la participació a la concentració d’avui.

1 COMENTARI

  1. sus comentarios reflejan los pensamientos de este pobre Sr. que tiene aparcado en el Bisbat un coche que no coincide con los consejos del papa Francisco, no entiendo de coches pero, debe costar unos 25.000 es- Si ya no coincide en esto, como va a estar de acuerdo con lo de los gays. Este hombre se equivocó de época al nacer, se atrasó 40 años en la fecha. !!!!!!!!!atrasoo¡¡¡¡¡¡¡¡¡

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here