Molta gent usuària de les platges baixllobregatines que no vol pagar per deixar el vehicle, ha optat per substituir la platja de la turística Castelldefels, per les platges gavanenques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons informa el mitjà local de Gavà, elBruguers, des de la posada en marxa de les noves zones de pagament a la platja de Castelldefels a principis de mes, han estat molts els banyistes que tradicionalment feien servir les platges de Castelldefels durant l’estiu, que han decidit traslladar-se fins a Gavà, ciutat amb un litoral farcit de places d’aparcament gratuït.

És el cas de Mot Traian, que assegurava al diari elBruguers sense cap mena de dubte que “fa 15 anys que sempre vinc a Gavà perquè els serveis estan molt bé, la platja està molt neta i l’aigua també, i ara que s’ha de pagar a Castelldefels ja segur que ens quedem a Gavà”.

Vicenta Sánchez, en canvi, era usuària de les platges de Castelldefels “de tota la vida”, i ara, en declaracions a elBruguers, assegura que ha decidit banyar-se a les platges de Gavà “perquè a Castelldefels s’ha de pagar, crec que no hi ha dret, és que no han deixat res de res, està tot pintat per pagar, i a més és molt car”. Sänchez es queixa de que “no és una mesura encertada perquè la platja és l’únic que tenim gratis i si ara resulta que no podem ni venir sense pagar doncs mira, vinc a Gavà”.

Rafael Moreno, de la seva banda, aplaudeix que “a Gavà les places d’aparcament siguin gratuïtes, jo gairebé sempre vinc a la platja de Castelldefels però ara segur que hi aniré menys”. Moreno també es mostra crític amb la decisió de l’Ajuntament de Castelldefels i assegura que es troba una mica “fart d’haver de pagar per tot a tot arreu”.

Finalment, Alicia Martínez creu que posar zona blava al Passeig Marítim de Castelldefels “està molt malament, crec que la gent hi anirà menys allà perquè no es pot pagar tots el dies que un va a la platja, de fet jo vinc a la de Gavà i si posessin zona blava aquí no podria venir a la platja tots els dies que vinc”.

 

Font: http://www.elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here