Després de l’èxit dels dos anys anteriors, aquest estiu es desenvolupa la tercera edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres”, una iniciativa cultural nascuda amb l’objectiu de dinamitzar les nits estivals a la zona de la platja de Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran cada setmana (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres.

Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 21 hores.

Aquest divendres 23 d’agost, el programa continua amb escola de country a càrrec de Country Line Dance, el grup local de fusió Sittar Green (veure vídeo) i la cantant solista Noelia, guanyadors en les respectives categories  de l’edició 2013 del Nous Talents de Castelldefels.

Aquest dissabte, 24 d’agost, també hi haurà sessió de “Palmeres” amb més country, i l’actuació del grup de metal Bustin’ Out, guanyadors de l’edició 2012 del Nous Talents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here