La xifra de persones afectades variarà mensualment en funció de les previsions de producció però no podrà superar les 427 diàries acordades entre direcció i sindicats

Martorell (ACN).- Aquest dilluns, primer dia laboral del mes de setembre, la direcció de Seat ha començat a aplicar l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal que va anunciar el mes de juliol passat per ajustar la producció a la caiguda de les vendes prevista fins a final d’any.

En total, aquest setembre, l’empresa rescindirà de 211 contractes laborals diaris, tots ells corresponents a les línies de producció de la fàbrica de Martorell, segons han confirmat a l’ACN fonts de la companyia.

La xifra d’afectats es revisarà i per tant, podrà variar a l’alça, de forma mensual. En cap cas però, podrà superar el topall màxim de 427 empleats diaris, xifra acordada entre la direcció i els sindicats durant la negociació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here