Seat comença aplicar l’ERO temporal sobre 211 persones de la línia de producció de Martorell

Seat comença aplicar l’ERO temporal sobre 211 persones de la línia de producció de Martorell

La xifra de persones afectades variarà mensualment en funció de les previsions de producció però no podrà superar les 427 diàries acordades entre direcció i sindicats

Martorell (ACN).- Aquest dilluns, primer dia laboral del mes de setembre, la direcció de Seat ha començat a aplicar l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal que va anunciar el mes de juliol passat per ajustar la producció a la caiguda de les vendes prevista fins a final d’any.

En total, aquest setembre, l’empresa rescindirà de 211 contractes laborals diaris, tots ells corresponents a les línies de producció de la fàbrica de Martorell, segons han confirmat a l’ACN fonts de la companyia.

La xifra d’afectats es revisarà i per tant, podrà variar a l’alça, de forma mensual. En cap cas però, podrà superar el topall màxim de 427 empleats diaris, xifra acordada entre la direcció i els sindicats durant la negociació.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt