Els Horts del Delta són petites parceles destinades a l’autocultiu, una oportunitat d’entreteniment i redescobriment de la natura, portant a taula productes naturals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]O[/dropcap]fereixen parcel·les de 25 o 50m2 de lloguer per a que puguis gaudir del teu propi hort ecològic.

És un projecte que aposta per l’agricultura ecològica com a eina per gaudir i cuidar del nostre entorn així com també per posar en valor les técnques de sostenibillitat ambiental en espais urbans on el contacte amb la natura és cada cop més difícil.

Situat a Viladecans, en ple cor del Parc Agrari del Baix Llobregat, podràs gaudir del plaer de veure créixer i recollir les teves propies verdures i fruites per destinar-les a l’autoconsum.

A més, sempre tindràs persones expertes al costat per aconsellar-te sobre quin conreu s’adapta més a l’època, així com sobre el procés que porta des de la sembra fins a la collita.

Gaudiràs d’un ambient plenament natural i ecològic que retornarà als teus plats l’autèntic gust dels productes naturals. Qui diu que els tomàquets ja no tenen gust a tomàquet?

Quins són els conreus que s’hi poden produir?

Les terres del delta del Llobregat són conegudes per la seva fertilitat. El clima temperat que proporciona la brisa marina fan d’aquestes terres òptimes per al cultiu de multitut de vegetals diferents al llarg de tot l’any.

Pots plantar verdures com tomàquets, cogombres, pebrots o fabes, i també fruites com maduixes melons i síndries.

El període mínim són 6 mesos, ja que el cicle de producció que va des de la sembra fins a la collita dura aproximadament mig any.

És per això que les parcel·les es lloguen per aquest període, però recorda que sempre podràs renovar, ja que si ja tens un hort tindràs preferència per a continuar.

 

Més informació a http://hortsdeldelta.com

2 COMENTARIS

  1. Estos huertos ecológicos no son una iniciativa del Parc Agrari, sino una iniciativa privada. Es poco ético porque se cobran unas cien veces el precio normal de alquiler de la tierra en esta zona.

    Hay que pedir el acceso a la tierra y a los huertos ecológicos cuando sean gestionados por Ayuntamientos y sean gratis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here