Les persones participants podran obtenir informació de servei sobre el seu tram o publicar fotografies i missatges. El Baix Llobregat és un dels territoris que més ràpid es van omplir al fer-se pública la convocatoria. Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Molins de Rei, Cervelló i Vallirana acolliran, plens de gom a gom, diversos trams d’aquesta gran cadena humana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’ANC ha elaborat una aplicació de la Via Catalana per a mòbils amb els sistemes operatius Android i iPhone, des d’on els i les participants a la cadena humana del proper 11-S, podran consultar la principal informació de servei sobre el seu tram.

L’aplicació, ja disponible a les botigues virtuals per a Android i iPhone amb el nom ‘Via Catalana’, permet a la persona usuària consultar un calendari amb els propers actes relacionats amb la Via Catalana, així com publicar fotografies de la Via Catalana o accedir a les instruccions sobre com arribar al tram corresponent, amb un mapa geolocalitzat amb la ruta més recomanada per arribar-hi, amb vehicle propi per carretera.

La Via, amb 400 km de recorregut de punta a punta del Principat seguint l’eix Mediterrrani, serà la mobilització hereva de la gran manifestació de la passada Diada i passarà per la N-II i la N-340, que quedaran tallades al trànsit, al llarg de 86 municipis catalans, 6 d’aquests baixllobregatins (Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Molins de Rei, Cervelló i Vallirana).

A la resta de municipis del Baix Llobregat que no tenen tram propi, s’han organitzat inscripcions per participar als trams més propers. És el cas, per exemple, de les prop de 300 persones pratenques que cobriran el tram 293, a tocar de Bellvei del Penedés.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here