Cada any per la Diada, reuneix centenars d’aficionades a les puntes de coixí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Col•lectiu de Puntaires de Sant Esteve porta 20 anys organitzant la Trobada de Puntaires, que cada 11 de setembre reuneix centenars de persones al municipi per compartir una tarda fent puntes de coixí.

La cita serà a partir de les 17.00 hores a la plaça Xic Mateu i al carrer Serafí Julià.

Com en anteriors edicions, el grup de teatre sesrovirenc L’Ull de Bou col•laborarà en l’aplec i s’encarregarà de dinamitzar la trobada i d’aportar-li una mica d’humor.

Participació

Cada any, la trobada compta amb participants que provenen d’arreu de Catalunya. Però en aquesta ocasió  les participants seran principalment de poblacions veïnes, com ara Olesa de Montserrat, Masquefa, Monistrol, Hospitalet de Llobregat o Barcelona, entre d’altres. La convocatòria a Catalunya d’una cadena humana la tarda de l’11 de setembre ha fet que algunes de les participants desistissin de desplaçar-se a Sant Esteve davant la possibilitat de trobar-se amb problemes de trànsit.

Tot i així, el Col•lectiu de Puntaires calcula que entre 250 i 300 persones prendran part en la 20a edició de la trobada.

Treballs

La cita anual de puntaires ofereix la possibilitat d’observar directament com les practicants teixeixen tota mena de figures en tovalloles, jocs de llit i mocadors. L’alcalde Enric Carbonell adreçarà unes paraules de benvinguda a les participants i el Col•lectiu de Puntaires regalarà alguns quadres fets en punt de creu a diverses persones que col•laboren amb la trobada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here