Ha passat a l’A-2 en sentit Abrera, a prop del polígon industrial Can Amat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat a les 03.08 hores, la fase d’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), a conseqüència de l’accident d’un camió que transporta mercaderies perilloses a Martorell. L’accident s’ha produït a l’accés de l’A2, sentit Abrera, prop de la benzinera de l’Arqué.
Segons les primeres informacions el camió, que transporta Acetat de Butil (1123-33/30) i Acetona (1090-33), ha bolcat i ha patit una fuita del material transportat, altament inflamable. Els equips d’emergència treballen en la resolució de l’incident.
Segons el Sevei Català de Trànsit, ja és oberta la circulació en sentit Lleida.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here