Aquesta festa pretén esdevenir una conexió amb la tradició de la fraternitat obrera, les lluites col·lectives, l’accés a l’oci i la cultura dels treballadors i treballadores, i la reivindicació de la cohesió social en un marc de debat i aplec de forces

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ón moments decisius per a la classe treballadora, en els quals segons el sindicat, sota l’excusa de la crisi es vol imposar de forma radical les més regressives polítiques neoliberals.

Per això CCOO del Baix Llobregat vol sumar esforços amb tots aquells i aquelles que comparteixen compromís amb aquesta lluita.

Per visualitzar aquesta trobada han escollit el Parc Nou del Prat de Llobregat, on faran coincidir diferents actes i a l’entorn de la Diada Nacional, per evidenciar la seva aposta per una Catalunya amb drets socials i nacionals, binomi indestriable.

D’aquesta forma, la festa serà punt de trobada a partir de les 12 h, amb l’arribada d’una pedalada reivindicativa pel desenvolupament sostenible de la comarca que sortirà del Pont del Diable de Martorell a les 9h i també d’una caminada que sortirà del local de CCOO de Cornellà a la mateixa hora.

Així mateix, es desenvoluparan activitats esportives i tallers infantils. El menjar consistirà en una paella popular, sufragada mitjançant bons d’ajuda amb un preu de 8 € per adults i 5 € per a menors de 12 anys.

I a més, hi  haurà un parlament de Joan Carles Gallego, secretari general de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, i Toni Mora, secretari general de CCOO del Baix Llobregat.

Tot això en el marc incomparable del Festival Esperanzah! (més informació aquí)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here