Organitzat per el vicentí Club Amatent, el darrer cap de setmana de setembre (28 i 29), hi participaran entitats lúdiques, editorials, establiments i aficionats del món dels jocs. La cita tindrà lloc al pavelló poliesportiu de Sant Vicenç dels Horts

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Club Amatent ja ha posat en marxa el compte enrere per organitzar el 2n Correjocs a Sant Vicenç dels Horts, amb l’objectiu que es converteixi en la fira de jocs de taula de referència a Catalunya. És la segona vegada que s’organitza l’esdeveniment, però en aquesta ocasió s’ha fet amb voluntat de fer-la créixer encara més i obrir-la a totes les persones que s’hi vulguin apropar, prenent com a referència les grans fires lúdiques de Catalunya, d’Espanya i d’Europa.

La cita tindrà lloc a la pista poliesportiva Sant Miquel els dies 28 i 29 de setembre, des de les 10 del matí fins a les 22 de la nit. Dos dies ininterromputs ens els quals els jocs de taula, de simulació, de rol, etc. seran els protagonistes a Sant Vicenç dels Horts, amb un seguit d’activitats obertes i gratuïtes que implicaran a tot el poble.

Les persones visitants podran gaudir de demostracions de jocs, tallers, una gimcana lúdico-esportiva, un taller de jocs de rol i partides de demostració de jocs de taula, entre d’altres.

Les activitats del CorreJocs estan pensades per a tots els públics: des dels més petits, que podran prendre part en un taller de maquillatge, fins a les persones grans, que disposaran d’un racó amb jocs especialment pensats per a ells. Per descomptat, les famílies que assisteixin al CorreJocs podran gaudir de qualsevol dels jocs de la seva àmplia ludoteca.

Els membres del Club Amatent estaran en tot moment a disposició dels visitants per ajudar-los a descobrir nous jocs, tant si ja en coneixen alguns com si són nouvinguts al món dels jocs de taula.

Els qui ja són habituals del món lúdic també gaudiran d’una proposta a la seva mida. Així, podran prendre part en els diferents tornejos que el Club Amatent haurà preparat, amb els jocs més populars del moment. Per exemple, els afeccionats al popular joc de cartes “Magic The Gathering” podran gaudir d’una competició.

El Correjocs: una festa que es consolida

El darrer cap de setmana del mes de juliol de l’any passat (2012) va tenir lloc la Primera Edició del Correjocs, amb un èxit de participació destacable. Prop de 200 persones es van aplegar per jugar amb les darreres novetats del mercat lúdic, en multitud de partides explicades pels Amatents.

Donat l’èxit de la primera edició, el Club Amatent, l’entitat organitzadora, ha previst una important ampliació de l’espai emprat per a la celebració d’aquesta fira, ocupant tot el recinte del poliesportiu Sant Miquel, i la sala La Capella dels Antics Salesians, punt de trobada habitual dels membres del club.

L’objectiu és que el CorreJocs es consolidi com un dels esdeveniments més esperats de l’any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here