El comandament policial va dir que haver alertat de batudes als prostíbuls seria “mesquí” i no va aclarir si un altre inspector extorsionava els locals. El policia, jutjat pel cas Saratoga, va dir que el van frenar en la investigació d’un altre inspector acusat, perquè podia destapar vincles amb la màfia georgiana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n inspector de la policia estatal va admetre ahir haver acceptat regals de l’amo del prostíbul Riviera per “cortesia” i per eliminar certs recels que Antonio H.L. tenia envers les batudes policials per enxampar immigrants irregulars i menors d’edat.

Preguntat pel fiscal, l’inspector A.N.M. va admetre que tenia bona relació amb l’amo del Riviera i que el Nadal del 2006 li va regalar un pernil i tres ampolles de vi que ell va acceptar tot i demanar que no ho fes més per no sentir-se violent.

El 2007 no va acceptar un altre regal, però el Nadal del 2008 sí que ho va fer, com ho feia la seva exdona, metgessa, per evitar recels dels responsables del local.

Ja per la tarda, un exinspector de la policia estatal va apuntar que part de la cúpula policial a Catalunya podria haver emparat l’extorsió als prostíbuls Riviera i Saratoga per tal de tapar els seus propis draps bruts.

A.N.M. va explicar, a preguntes de la magistrada, que quan ell volia investigar la suposada extorsió als prostíbuls per part de J.J.M.P., ‘Jordi’, també acusat, els màxims caps de la policia a Catalunya el van frenar perquè aquest podia destapar un altre cas de corrupció policial vinculat a la màfia georgiana, i a l’operació ‘Vespa’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here