El document acceptat per Foment, elaborat per l’ex-president del Parlament, Joan Rigol, garanteix la legalitat d’una possible consulta, segons expressa en un comunicat l’Associació d’Empreses del Baix Llobregat i Hospitalet. D’altra banda, Foment descarta l’entrada al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Junta Directiva de Foment del Treball, de la qual AEBALL en forma part, va decidir ahir, en reunió extraordinària, acceptar el document sobre l’exercici del Dret a Decidir elaborat per Joan Rigol, doncs aquest garanteix la legalitat d’una possible consulta.

De la mateixa manera, la Junta Directiva ha descartat l’entrada de Foment al Pacte Nacional pel Dret a Decidir en considerar-lo una plataforma d’acció política, l’activitat de la qual s’allunya de les funcions de Foment com a organització empresarial i els compromisos de representació vers els seus associats.

AEBALL, com a entitat que ha pres part en les deliberacions, manifesta el seu suport davant el posicionament de Foment.

AEBALL té més de 40 anys d’història i entén que com a organització empresarial ha d’adreçar la seva activitat a representar i defensar les empreses associades, tal com ho indiquen els seus estatuts, i en cap cas entrar en l’àmbit polític, per tal de poder donar cabuda i representar a totes les empreses.

La Junta Directiva de Foment, coherent amb la trajectòria històrica de l’entitat, es ratifica en la defensa del Pacte Fiscal i del diàleg institucional com a instruments òptims per construir un marc estable de convivència. En aquest sentit, ha subratllat la petició que expressa el document elaborat pel senyor Rigol d’establir “un diàleg amb institucions de l’Estat per tal de trobar les condicions legals per a l’exercici d’aquest Dret a Decidir”.

AEBALL / UPMBALL agrupen més de 3.000 empreses associades, que generen més de 48.000 llocs de treball i estan ubicades a L’Hospitalet de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here