La Festa Major del Prat 2013 se celebra entre el divendres 27 i el dilluns 30 de setembre, amb més de 100 activitats per tota la ciutat: cultura popular, música, circ, ball, espectacles infantils, teatre, esport…

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]om cada any, les entitats de la ciutat organitzen prop del 60% dels actes de la Festa. La resta els organitza l’Ajuntament. Consulteu el programa de mà.

Enguany, la Festa Major compta amb un cartell magnífic dissenyat per Mario Sánchez Campanario i amb l’actor pratenc Lolo Herrero com a pregoner.

Festa sostenible

L’Ajuntament del Prat ha posat en maxa un pla per millorar la gestió dels residus durant la Festa Major i, d’ara endavant, durant les diferents celebracions populars que s’esdevinguin a la ciutat.

El pla compta, entre altres elements, amb la participació de monitors/es ambientals, que informaran la població de la manera correcta de desfer-se dels residus: no llençant res a terra i utilitzant les papereres i contenidors.

També es vetllarà per introduir criteris de sostenibilitat en el consum d’aigua i d’energia i en els materials utilitzats (que siguin reciclables, compostables o reutilitzables). Així mateix es farà incidència en controlar l’excés de soroll.

Una de les mesures que s’aplicaran serà, de nou, la utilització de gots reutilitzables.

Per això es treballarà amb els organitzadors i promotors perquè compleixin aquestes indicacions i posin mesures preventives (com el got reutilizable).

A la venda els mocadors de Festa Major

El mocador costa un euro, i les banderes del Prat, dos

Ja s’han posat a la venda els mocadors de la Festa Major del Prat 2013, enguany dissenyats per Mario. Els mocadors, que tenen un preu d’un euro, mantenen el mateix color blau d’altres anys.Les persones que vulguin guarnir els seus balcons i finestres amb banderes del Prat també en podran comprar, a un preu de dos euros la unitat.

Els mocadors i banderes es poden comprar, en horari de 10 a 13 i de 17 a 19 h, als següents punts de venda:

– Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), (pl. de la Vila, 1)
– Centre Cívic Jardins de la Pau (jardins de la Pau)
– Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa (c. Dolores Ibárruri, 49)
– El Lloro (c. Mariscal Joffre, 3). Horari només de tarda.
– Cèntric Espai Cultural (pl. Catalunya, 39-41). Dilluns matí tancat.
– Oficina Municipal d’Informació de Sant Cosme (Pg- Ramon Codina, 30 – Pl. de la Remodelació)

Agenda dia a dia

Divendres 27 de setembre 2013: Festa Major d’El Prat

Dissabte 28 de setembre 2013: Festa Major d’El Prat

Diumenge 29 de setembre 2013: Festa Major d’El Prat

Dilluns 30 de setembre 2013: Festa Major d’El Prat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here