L’actvitat està organitzada pels ajuntaments de Cornellà, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper diumenge 29 de setembre està prevista la 10a edició de la Passejada en Bicicleta de la Setmana dela Mobilitat Sostenible i Segura, una passejada urbana organitzada pels ajuntaments de Cornellà, Esplugues, L’Hospitalet, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

L’activitat pretén promoure l’ús de la bicicleta en els nostres desplaçaments habituals en comptes dels vehicles privats a motor.

Enguany, la passejada té dos punts d’inscripció i sortida inicials: el Parc de la Marquesa de l’Hospitalet i la plaça de Catalunya de Sant Boi, al voltant de les 9.30 h. Al llarg del recorregut estan previstos punts de connexió a les diferents localitats perquè s’hi afegeixin els corredors.

Està previst que els participants arribin al Parc de Torreblanca al voltant de les 11.45 h. A aquesta hora i en aquest punt hi haurà animació, activitats per a que els nens i les nenes puguin fer un ús correcte del transport públic i un sorteig de bicicletes per a tots els participants.

La passejada, que compta cada edició amb la participació de prop d’un miler de persones, s’organitza amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a tot Europa. Els ajuntaments convocants s’adhereixen així a la commemoració que promou la utilització del transport públic i la bicicleta a les nostres ciutats.

L’objectiu és canviar els hàbits de la ciutadania pel que fa a la mobilitat i reivindicar l’ús d’aquest vehicle de dues rodes com a mitjà de transport més sostenible i saludable i alternatiu al vehicle privat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here