[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]i us en recordeu fa aproximadament poc més d’un any que Eurovegas va desestimar el Delta del Llobregat com localització del seu projecte.

Pels que ho veiem com una barbaritat en tots els sentits i ho volíem impedir, va ser una gran alegria, però aquest anunci també ens va agafar immersos en la preparació d’un festival dins de la campanya d’oposició que es va suspendre, ja que els artistes que havien de participar van considerar que, havent desaparegut el motiu, no tenia sentit tirar-ho endavant.

El cas és que els/les organitzadors/es -Aturem Eurovegas- ja havíem fet una serie de despeses que havíem previst cobrir amb la recaptació del festival i així ens trobem amb un deute d’uns 1500 euros aproximadament; que és una part de la inversió feta en unes samarretes i uns domassos per la campanya.

Durant tot aquest llarg any hem anat fent parades de difusió i venda d’aquest material, però només hem eixugat un terç del deute…. Per això volem demanar a tots els col·lectius i persones que van formar part de la Plataforma o que ens van recolzar que ens donin un cop de mà per poder fer front al deute.

Qualsevol aportació, per petita que sigui, serà una bona ajuda i molt benvinguda. Creiem que la millor forma d’eixugar el deute és repartir-lo en parts petites entre tots i totes. Penseu que amb 25 cèntims per cada persona que va signar a favor de la campanya o 5 Eur per cada entitat ja ho hauríem pagat…

Les dades per fer l’aportació:

S.O.S. Delta, 1491 0001 20 2032564920, “Donatiu deute PAEV”.

Si teniu algun dubte ens podeu escriure: info@deltaviu.org.

Per un Delta Viu, seguim treballant.

 

Delta Viu, plataforma hereva de la Plataforma Aturem Eurovegas – Salvem el Delta del Llobregat.  Quan el primer objectiu es va dur a terme, aturar la construcció de una ciutat com Las Vegas al Delta del Llobregat es va decidir continuar treballant pel segon, la seva protecció

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here