L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, va explicar que se’n farà un pla d’usos per concretar què ha de ser el Centre Artesà en el futur, i que el projecte s’executarà en el proper mandat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha anunciat que l’Ajuntament elaborarà, abans que acabi aquest mandat l’any 2015, un pla d’usos per concretar què ha de ser el Centre Artesà en el futur.

“Un teatre, un bar i alguna cosa més?. Això és el que s’ha de definir, però el fonamental és la recuperació del teatre”, va explicar Tejedor.

L’alcalde va fer aquest anunci dijous a la nit durant el sopar de Festa Major de l’entitat Amics del Prat, on va definir el Centre Artesà com “el patrimoni cultural i arquitectònic més important que tenim al Prat des d’un punt de vista sentimental i històric”.

Segons Tejedor, amb l’avantprojecte aprovat abans que acabi aquest mandat, serà l’Ajuntament que surti de les properes eleccions el que executarà el projecte de reforma del Centre Artesà, al que va qualificar com “el projecte cultural més important del proper mandat”.

Actualment, el bar de l’Artesà està sotmés a obres de rehabilitació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here