La Colla de Geganters celebra una de les cites més importants de l’any, la Trobada de Gegants, que enguany arriba a la 29a edició  i que es celebra avui a partir de les 11 del matí, amb més de 15 colles convidades

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de la Festa Major, la Marta, el Mateu, la Caterina i el Quim han tingut pocs dies de descans, ja que s’acosta una altra data assenyalada del calendari per als gegants d’Esplugues: la XXIX Trobada de Gegants, que se celebrarà diumenge, 6 d’octubre.

Prop de 15 colles de gegants vingudes de tot Catalunya acompanyaran l’espluguina pels carrers de la ciutat ballant al ritme de les gralles i els timbals.

El recorregut de la cercavila serà l’habitual i conduirà el seguici des del Casal de Cultura Robert Brillas fins a la plaça Catalunya per al gran ball final. La cercavila començarà a les 11 del matí.

Ahir, però, la colla va preparar ja una jornada de portes obertes al seu local, on els més petits i petites de la casa van poder veure els gegants de prop, participar en una gimcana, pintar i jugar amb titelles i gegantons.

També es va inaugurar oficialment una exposició relacionada amb el món geganter i tot el que envolta aquestes figures que animen les festes populars de pobles i ciutats.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here