Aquest cap de setmana van començar els actes previs a la Festa de Tardor, que se celebra a la ciutat del 10 al 13 d’octubre. L’assaig del seguici, la projecció del documental Festardor i el concurs de dibuix infantil “L’imaginari i les colles de Sant Feliu” són els principals actes per escalfar els motors de la Festa que dóna la benvinguda a la tardor. A més, el dimarts 8 i el dimecres 9 s’inauguren diverses de les exposicions que es podran visitar al llarg dels dies festius

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]hir diumenge, tothom qui ho va voler va poder assistir a la plaça de Lluís Companys per seguir l’assaig general del seguici, la tradicional cercavila de les colles que marca el tret de sortida de les festes després del lliurament del Mocador d’Honor. A la mateixa plaça, hi va haver parades de venda de barrets, mocadors, ulleres i figures de les colles i s’hi va celebrar el concurs de dibuix infantil “L’imaginari i les colles de Sant Feliu de Llobregat”. Els treballs presentats seran exposats els dies 11, 12 i 13 d’octubre a la sala del primer pis del Palau Falguera i el lliurament de premis del concurs serà el diumenge 13, a les 12.

A més, a les 18 h, l’Auditori del Palau Falguera va acollif la projecció de Festardor, la pel•lícula de la Festa de Tardor realitzada pels santfeliuencs Albert Bonet i Joan Lorenzo amb imatges que van ser gravades durant la celebració de l’any passat.

El dimarts 8, a les 19 h, s’inaugurarà al Centre Cívic Mas Lluí l’exposició “Transversalidad”, de Katy Pastor, una mostra que es podrà visitar fins al 25 d’octubre, de dimarts a divendres, de 18 a 20 h, i els dies 12 i 13 d’octubre, d’11 a 14 h.

El dimecres dia 9, a les 19 h, se celebrarà a l’Auditori del Palau Falguera el concert d’homenatge a l’artista Assumpta Ubach. A continuació, a partir de les 20 h, tindrà lloc a les sales d’exposicions del Palau Falguera la inauguració de la mostra “La col·lecció”, amb pintures de la mateixa Assumpta Ubach, i de l’exposició d’aquarel·les “A mode retrospectiu”, de Manel Plana. La primera mostra es podrà visitar fins al 27 d’octubre i la segona fins al 3 de novembre. Durant la Festa de Tardor ambdues exposicions seran obertes al públic d’11 a 14 h i de 18 a 20 h.

Consumicions i tapes a bon preu amb el ‘Canya Sant Feliu’

La Festa de Tardor repeteix aquest any la campanya ‘Canya Sant Feliu’, iniciativa impulsada per l’Ajuntament amb el suport del Consorci de Comerç de Sant Feliu, en què participen més d’una trentena de bars i restaurants de la ciutat.  Tots els establiments adherits a la campanya ofereixen des del passat divendres 4 i fins al 13 d’octubre una canya de cervesa i una tapa per només 1,50 €.

L’objectiu és promoure el consum als establiments de restauració de la ciutat durant els dies de la Festa de Tardor, i alhora oferir una opció econòmica als ciutadans i ciutadanes perquè puguin gaudir de la celebració al carrer. La promoció es fa de 13.30 a 15 h i de 20.30 a 22 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here