enoturismePENEDÈS compta actualment amb més de 150 empreses associades, i té com a principals objectius, la promoció i la comercialització de les propostes turístiques dels seus associats. El Baix Llobregat forma part de la zona d’influència de la DO Penedés, i compta amb cellers i caves que en formen part

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper dia 30 d’octubre finalitza el termini per tal de que totes aquelles que ho desitgin, puguin sol·licitar el seu ingrés a enoturismePENEDÈS, la marca que aglutina tota la oferta turística al voltant del vi, de les comarques de l’ Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i Anoia, entre les que destaquen principalment: cellers, allotjaments, restaurants, empreses d’oci, agències de turisme,…

Actualment entre els aspectes més destacats d’enoturismePENEDÈS hi trobem el nou lloc web, i principalment la nova plataforma de comercialització, que ofereix a totes les empreses membres difondre les seves propostes i vendre-les a través de la xarxa. Aquestes innovacions es van posar en marxa el passat mes d’agost, i actualment i un cop superada la fase de test, es troben completament operatives. Una altra de les apostes que es fan anualment, té a veure amb la promoció, i més concretament amb la presència a fires tant d’àmbit nacional com internacional, així com amb la organització de tot tipus d’accions i activitats per a professionals, ja siguin fam trips, press trips,…

enoturismePENEDÈS és una marca turística de referència, que durant els tres darrers anys, ha esdevingut la principal destinació enoturística de l’estat espanyol, gràcies a ser una de les entitats pioneres en la promoció i difusió de l’enoturisme, així com per una clara i gran aposta per la promoció, la innovació, la formació i la qualitat

Totes les empreses que es trobin dins l’àmbit de la DO Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i Anoia), poden sol·licitar la seva incorporació a enoturismePENEDÈS fins el proper 30 d’octubre. Cal complimentar el formulari que trobaran al web http://www.enoturismepenedes.cat/ca/vols-adherir-te-al-club

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here