Cervelló, Corbera de Llobregat i Molins de Rei són les localitats directament afectades. L’ens metropolità denuncia que l’ATLL “amenaça” de tallar el subministrament d’aigua a aquells municipis que no repercuteixin l’encariment dels preus a la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha aprovat en l’últim Ple del Consell la revisió a l’alça de les tarifes d’abastiment d’aigua a Cervelló, Corbera de Llobregat i Molins de Rei, d’entre un total de sis poblacions de l’àrea metropolitana, a les que se sumen a més de les baixllobregatines, Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Tiana.

Un encariment que oscil·la entre el 4,8 i el 14,3% i que segons l’AMB es deu a la pujada de l’IPC anual però també a “l’increment del preu de l’aigua que va aplicar la Generalitat a l’ATLL per la seva venda”.

L’autorització als increments s’ha aprovat amb el suport del PSC i CiU, l’abstenció d’ERC i l’oposició d’ICV-EUiA i el PP.

Des de la vicepresidència de Medi Ambient es denuncia que l’ATLL “ha posat sobre la taula cartes d’amenaça de tallar l’aigua a alguns municipis”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here