Dissabte a la tarda i diumenge al matí a la plaça Narcís Lunes de la ciutat baixllobregatina es celebrarà aquesta fira dedicada a l’educació en el lleure

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Fira d’entitats infantils i juvenils del municipi celebra aquest any la seva desena edició amb la participació d’onze entitats dedicades a l’educació en el lleure.

L’Expolleure tindrà lloc dissabte de 16.30 a 20 h i diumenge de 9.30 a 13 h a la plaça Narcís Lunes.

Durant la jornada es realitzaran diferents activitats destinades als infants i joves, que tindran l’oportunitat de fer un tast en el dia a dia de cada entitat. Les activitats s’adrecen a infants i joves de 6 a 14 anys.

El regidor de Joventut i Infància, Jordi Gil, va valorar la col•laboració de les entitats a l’Expolleure i va considerar que “el paper que hi juga una entitat del món del lleure a la vida de l’infant és molt important”.

En Francesc Castells, coordinador de l’Expolleure, va afegir que “els pot obrir la ment i oferir una alternativa amb altres valors per incorporar a les seves vides”.

Durant aquesta edició els organitzadors de l’Expolleure recolliran propostes de logotip per a la propera edició d’aquest esdeveniment, que se celebra cada dos anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here