El líder d’ICV-EUiA reclama a Ortega les dades sobre les sol·licituds de tots els Consells Comarcals de Catalunya i exigeix a Mas que compleixi amb la seva promesa d’una partida oberta per garantir que cap infant que ho necessiti es quedi sense beca menjador

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l president del grup parlamentari ICV-EUiA, Joan Herrera, ha enviat per carta a la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, un llistat dels 3.586 casos de famílies del Baix Llobregat -de les quals 1.457 presenten “un grau elevat de risc social”- que es van quedar sense beca menjador “malgrat complir tots els requisits”.

Herrera va recordar al president Mas durant la sessió de control del ple del Parlament, les dades fetes públiques a la comarca del Baix Llobregat en la qual 3.586 infants, 1.457 famílies amb menys de 2.620 euros anuals d’ingressos, s’han quedat fora d’aquestes ajudes. “De forma solemne, pensa complir amb el que ha aprovat. Una partida oberta per garantir que cap infant que ho necessiti es quedi sense beca menjador?”, va preguntar Herrera al president.

Herrera va convidar al president a acompanyar-lo a les escoles del país i a parlar amb les famílies que necessiten aquestes ajudes. “Li diu el Consell Comarcal del Baix Llobregat i només cal que vingui a qualsevol escola amb mi. Per tant compleixin, i acordin una partida pressupostària oberta”, va reiterar el president del grup d’ICV-EUiA.

Després que l’ecosocialista fes menció a aquestes famílies durant la sessió de control, el president de la Generalitat, Artur Mas, va encoratjar a Herrera a recopilar tots els casos que conegués que estiguessin en aquesta situació per tal que els fes arribar a la titular d’Ensenyament; cosa que sembla que Herrera ha fet.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here