Xavier Fonollosa serà a partir de l’11 de novembre el màxim responsable de la gestió diària de l’Ajuntament

Martorell (ACN).- El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve (CiU), ha decidit delegar pràcticament totes les seves atribucions com a alcalde de Martorell al primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa.

El número dos del consistori serà a partir d’ara l’encarregat de fer complir les ordenances i acords municipals, dirigir els serveis i les obres públiques, supervisar la gestió econòmica de la ciutat o exercir la direcció superior de la policia local, entre d’altres noves atribucions que el situen com a màxim responsable de la gestió diària municipal.

La modificació, aprovada per Esteve en un decret d’alcaldia, es publica al Butlletí Municipal i serà vigent a partir de l’11 de novembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here