El portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Congrés dels Diputats de Madrid, en la presentació de les esmenes a la totalitat dels Pressupostos Generals de l’Estat, va citar davant el ministre d’Hisenda Cristóbal Montoro la variant de Vallirana, com una de les inversions necessàries a Catalunya que per al 2014 no tindran partida pressupostària

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa intervenció està en la línia de la que va dur a terme el valliranenc Josep Lluís Cleries, exconseller de Benestar i Família de la Generalitat i actualment senador per CiU a Madrid. Cleries va parlar al Senat de la situació de les obres de la variant en la seva intervenció davant el president del Govern, Mariano Rajoy, a la sessió del passat dimarts 8 d’octubre.

En aquest cas, Bosch també va manifestar el desencant i la queixa pel fet que la variant de Vallirana continuï aturada i no hi hagi voluntat política des de Madrid per acabar-la en un curt termini.

També el Consell Comarcal va destacar darrerament que els pressupostos generals per al 2014 són un impediment per a la recuperació i millora de l’economia de la comarca, i va fer especial esment que no es contempla cap assignació per a diferents infraestructures del Baix Llobregat entre les quals es troba l’acabament de la variant de Vallirana; en un acte amb diputats de formacions polítiques com PSC, CiU, ICV-EUiA i ERC.

En tots els casos amb un denominador en comú: la reivindicació i la protesta perquè es reprenguin d’una vegada les obres de la variant.

Podeu accedir al vídeo de la intervenció d’Alfred Bosch seguint aquest enllaç (el diputat fa esment a la variant en el segon 55).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here