L’Ajuntament de Viladecans torna a estar present, per tercer any consecutiu, a l’Smart City Expo World Congress, el saló internacional de les ciutats intel·ligents, que se celebra des d’avui fins al 21 de novembre a la Fira de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta edició s’exposaran diversos projectes relacionats amb l’Smart Education, la part més social dels projectes de Smart City de Viladecans, com ara l’arribada de la fibra òptica a tots els centres educatius, un projecte europeu per desenvolupar entorns personals d’aprenentatge o la creació de la Xarxa d’Innovació Educativa.

Viladecans explicarà els seus projectes a través d’un programa d’activitats que es desenvoluparan a l’estand de la Diputació de Barcelona, que ha convidat a quatre municipis a explicar els seus projectes smart. La ciutat baixllobregatina comparteix espai amb Sabadell, Sant Cugat del Vallès i la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu.

A l’estand es podrà conèixer de prop com és una pissarra digital interactiva, instal·lada a totes les aules de primària de Viladecans, i s’hi oferiran tres xerrades sobre els projectes que la ciutat està desenvolupant.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here