Més d’un centenar de persones es concentren davant el Palau de la Generalitat per reclamar el manteniment del centre com a hospital de referència al territori

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans i de la Sanitat Pública va fer entrega aquest dimecres de 28.000 firmes per reclamar que la Generalitat compleixi els acords parlamentaris sobre l’Hospital de Viladecans, amb l’objectiu de fer-les arribar al mateix president, Artur Mas.

L’acte de lliurament va estar acompanyat per més d’un centenar de persones adherides a l’entitat que es van concentrar ahir davant el Palau de la Generalitat per reclamar a l’executiu, un cop més, que mantinguin l’Hospital de Viladecans com a centre de referència a la zona del Delta del Baix Llobregat.

També es va reclamar  que Govern doti l’hospital baixllobregatí del pressupost necessari per mantenir la qualitat assistencial actual i que no es faci marxa enrere en les obres d’ampliació previstes en l’anterior mandat pel tripartit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here