Identifiquen i enregistren sons dels espais naturals i posteriorment els geolocalitzen

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L'[/dropcap]alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Estany de la Ricarda i de l’Escola Mare de Déu del Carme del Prat, participa en el projecte “El delta sona”, que pretén apropar l’alumnat de secundària a la ciència i la tecnologia mitjançant el treball amb sons.

Els participants exploren els sons dels espais naturals enregistrant-los i identificant-los. Després els editen i els incorporen a la plataforma digital Freesound, on els geolocalitzen per crear-ne un mapa sonor.

Aquest iniciativa la porta a terme la Fundació Phonos, una entitat que promou projectes socials i culturals per potenciar la creació i difussió músical amb mitjans tecnològics, en col·laboració amb el Grup de Recerca en Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra, i compta amb el suport del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here