El passat diumenge 24 de novembre, l’associació Amics dels vehicles clàssics de Begues, juntament amb la Regidoria de Turisme, van impulsar la primera edició de la Concentració de vehicles clàssics de Begues. Prop d’un centenar de vehicles van participar a l’esdeveniment

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] les 9 del matí van començar a aparcar vehicles davant del Club de Begues i es va celebrar l’esmorzar en què van participar les persones que van dur els vehicles.

Tothom que es va apropar al lloc de concentració va poder admirar vehicles clàssics d’entre els anys 40 fins als 90. L’organització de l’esdeveniment va considerar que no s’havia d’establir cap límit mínim d’antiguitat per no perjudicar la presència de vehicles considerats com a clàssics populars, com ara el SEAT 600 o bé el Renault 4.

A dos quarts de dotze, es va donar el tret de sortida al recorregut pel qual van transitar els diferents vehicles. Tenia com a sortida el Club de Begues i arribava fins a Olesa de Bonesvalls, d’on es tornava fins al club. En total, hi va haver tres torns de cotxes que van completar l’itinerari.

Després, es van sortejar quatre entrades per al saló de vehicles antics Autoretro entre les persones que van portar els seus cotxes.

Vist l’èxit de l’esdeveniment, els Amics dels vehicles clàssics de Begues ja comencen a treballar per a l’edició del 2014.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here