El proper dilluns 2 de desembre a les 19.00 h. tindrà lloc a la Biblioteca Antonio Martín Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat, l’acte de lliurament del Premi Literari Delta que aquest any arriba a la seva 7 edició

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Premi Literari Delta de Narrativa escrita per dones és un certamen literari organitzat per nou ajuntaments i biblioteques de la comarca: Begues, Castelldefels, Gavà, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

El principal objectiu d’aquest premi és visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones. Es pretén també encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

A l’acte, on es lliurarà el Premi a l’obra guanyadora i a la finalista del certamen, hi serà present l’escriptora Najat El Hachmi, representat del jurat.

A l’edició d’enguany, el Premi Literari Delta ha generat tot un seguit d’accions comunitàries gratuïtes que es faran a tots els municipis, com ara els tallers d’escriptura (entre les talleristes hi ha l’Escola d’Escriptura Ateneu Barcelonès) i també cursos amb docents universitàries del Grup de Recerca Creació i Pensament de les Dones.

Després de la cloenda institucional hi haurà l’actuació del grup de música medieval Joglaresses.

(Està previst un servei de ludoteca infantil prèvia demanda a dones@elprat.cat o tel. 93 379 00 50 ext. 5603 / 5600, per als infants de 3 a 10 anys)

 

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here