Es celebrarà diumenge 15 de desembre del 2013, a partir de les 10h, al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi. Els diners que s’hi recaptin es destinaran a la investigació en Salut Mental de l’Hospital de Sant Joan de Déu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi convoquen el 8è Cros Solidari per la Salut Mentalper al diumenge 15 de desembre.

El Parc de la Muntanyeta acollirà aquesta prova esportiva i solidària on hi haurà curses de diverses modalitats per un total de més de 1.000 corredors i corredores.

Primer serà el torn de les curses per a participants als Jocs Escolars. Desprès es podrà veure la categoria de Salut Mental i, un cop finalitzada aquesta cursa, es disputarà la categoria OPEN Popular.

El Cros està dintre del circuit de Cros de la Federació Catalana d’Atletisme/Consell Esportiu del Baix Llobregat i és puntua per a la classificació del Campionat de Catalunya de Cros.

La recaptació del Cros Solidari per la Salut Mental es destinarà a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a la recerca en malalties mentals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here