El diputat del PP, Antonio Gallego, demana que la causa contra una de les persones que va participar a l’escrache que li va fer la PAH al passat març, es faci per la via penal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a vista es va suspendre dimecres passat, després de la demanda de Gallego, qui va titllar d’antidemocràtic el comportament de les persones que van participar a l’escrache; i va considerar que els fets es poden demostrar.

Per contra, l’acusada i única denunciada, Abelina Poyatos, va negar els càrrecs dels que se l’acusa. tot i que va reconèixer que li va dir “pocavergonya” i “escarabat”. Poyatos defensa que la PAH es va acostar a la casa del diputat davant la seva negativa d’assistir a cap de les reunions a les que se’l va convidar.

El diputat pratenc va considerar que el judici per faltes als jutjats del Prat, s’hauria d’haver celebrar igualment, però finalment aquest es va suspendre a causa de la demanda posterior de Gallego.

Una demanda secundada per la fiscalia, que en el cas que prosperés, significaria la primera vegada que es jutgés un escrache per la via penal.

Una demanda contra la que un centenar de persones es van congregar davant els jutjats, entre elles Ada Colau, donant així suport a l’Abelina Poyatos. Colau va denunciar que “es tracta d’una instrumentalitació de la fiscalía per part del PP, per tal de suprimir la dissidència”.

 

Font: El Prat Ràdio

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here