Davant el projecte de llei de Governs Locals de Catalunya que contempla la fragmentació de la comarca del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals va aprovar en Junta una declaració a favor de la integritat territorial del Baix Llobregat, de la inclusió de tots els municipis en l’àrea metropolitana de Barcelona i del manteniment d’un àmbit polític d’impuls, coordinació i suport a les accions del ajuntaments

El proper dimecres 11 de desembre a les 19 h. el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) farà a la capital de la comarca, un acte de recollida de suports a la Declaració per part d’entitats i organitzacions comarcals convidades, entre les quals s’hi compten els sindicats i diverses associacions i federacions.

Aquests suports seran presentats als Grups Parlamentaris per tal que, si així ho volen, tinguin present aquest posicionament en la tramitació de l’avantprojecte de llei.

El CECBLL defensa la integritat territorial de la comarca actual del Baix Llobregat, la seva singularitat i diversitat territorial, i ha iniciat una campanya de divulgació amb entitats cíviques, socials i culturals, al Consell Comarcal, els ajuntaments, sindicats, partits polítics i amb la ciutadania; per articular una posició de conjunt en la defensa del reconeixement cívic i institucional de la identitat comarcal del Baix Llobregat.

Aquest acte a Sant Feliu, se suma a les presentacions que el CECBLL ha fet del Manifest arreu de la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here