Se celebra entre avui dissabte 7 de desembre,  i demà diumenge 8 de desembre, al parc Nou de la localitat baixllobregatina. Actualment, ja és una de les activitats socioculturals més importants del calendari festiu del Prat

Com cada any, l’associació Amics de Sant Cosme, amb el suport de l’Ajuntament del Prat i la col·laboració d’empreses i entitats,  organitza aquest pessebre que creix any rere any, tant en nombre de voluntaris i voluntàries participants (són més 250 persones), com de persones visitants i d’activitats que hi tenen lloc.

A les tradicionals parades artesanals, els animals de corral, les degustacions de “migas” y “pestiños” i els ases per poder-hi passejar els infants, s’hi suma cada any un nou element sorpresa que s’afegeix a l’elaborada recreació del poblat on hi tenen cabuda les diferents escenes del pessebre.

Quan es representa el pessebre?

Dissabte dia 7 de desembre de 18 a 21 h

Diumenge dia 8 de desembre de 12 a 15 h

On es fa la representació?

Al parc Nou del Prat de Llobregat

Com arribar-hi?

Amb els autobusos PR2, PR3, L10, L11, 65 i 165.

6è concurs fotogràfic

Per sisè any, en el marc del Pessebre Vivent se celebra un concurs fotogràfic amb un premi d’un xec regal per valor de 150 euros a bescanviar als comerços del barri de Sant Cosme.

 

Més informació a www.cosmepolitan.cat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here