Joan Font, Xavier Povill, Salvador Brotons, Marc Rosich, Josep Pedrals, Llorenç Corbella i Toni Mira formen part de l’equip artístic. Demà, dilluns 9 de desembre, la Passió demanarà públicament als professionals que es porti a terme aquest projecte

La Passió d’Olesa de Montserrat ha convidat a membres de l’elit cultural catalana a la pròxima assemblea del dia 9 de desembre per demanar-li que es faci un musical de gran format, amb participació de la societat, sobre el setge de 1714. A l’assemblea estan convidats Joan Font, Xavier Povill, Salvador Brotons, Marc Rosich, Josep Pedrals, Llorenç Corbella i Toni Mira.

Finalitzat l’acte, La Passió s’unirà als membres de l’equip artístic per a preparar aquest musical que tindrà per nom Fang i Setge i que s’estrenarà el setembre de 2014 al Teatre de la Passió.

L’equip creatiu crearà un espectacle modern i simbòlic on es fugirà d’una representació il·lustrativa i realista de l’historia per mirar de trobar una forma molt més poètica, emocionant, sorprenent, i evocadora. Fang i Setge  compta amb el suport d’institucions públiques i privades i es té previst un llançament d’un Verkami per aconseguir la part d’inversió que falta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here