El president de FC Barcelona i l’alcalde de Sant Joan Despí han mantingut aquesta setmana una primera reunió per parlar de la futura ampliació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de l’anunci de compra de més terrenys a Sant Joan Despí per part del club blaugrana

Rosell i Poveda, acompanyats de Jordi Moix, directiu responsable de l’àrea de parimoni del FC Barcelona, i de Belén García, primera tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, van mantenir aquest dijous, 5 de desembre, un primer contacte després de la compra, per part del Barça, de més terrenys al nostre municipi per a l’ampliació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’entitat blaugrana ha anunciat l’adquisició d’una finca adjunta a l’actual Ciutat Esportiva, actualment pertanyent a Tennis El Forn, de gairebé 27.000 metres quadrats, amb un cost de 8,2 milions d’euros.

Aquesta inversió permetrà augmentar en un 20% la superfície de l’actual instal.lació del Barça a la ciutat, que compta amb 129.308 m².

El Club impulsarà un projecte per reordenar, ampliar i consolidar l’actual Ciutat Esportiva, tot preveient la construcció d’un nou Miniestadi més ajustat a les necessitats de l’entitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here